Tevreden

Wij stoppen pas als wij én jij gelukkig zijn, ongeacht of het over een website, logo, poster, of iets anders gaat. Je betaalt bij Walli dan ook zeker niet voordat je 100% tevreden bent met het resultaat. Dat durven wij wel aan ;).

Design

Wij vinden het belangrijk dat een bedrijf een echte, unieke uitstraling heeft. Daarbij houden we altijd rekening met de sfeer die het bedrijf wil uitstralen maar

adviseren we ook graag. Hieronder staan wat voorbeelden van waar we onze creativiteit graag in stoppen.


Huisstijlen
Logo's
Websiteontwerp
UI en UX ontwerp
Visitekaartjes
Posters
Vlaggen
T-shirts
Magazines
Stickers

Websites

Bij een unieke uitstraling hoort een unieke website! Wij ontwerpen een nieuw online visitekaartje dat perfect werkt op alle apparaten, van mobiel tot desktop.

Hieronder staan wat voorbeelden van de webstuff waar wij graag bij helpen!


Domeinnamen
Responsive ontwerp
Onderhoud
Hosting
Google
Webshops
Social media
Vindbaarheid
Teksten
Nog veel meer!

Marketing

Wij vinden het belangrijk dat je als bedrijf overkomt bij je klant zoals je dat zelf graag ziet. Wij helpen je met je hele uitstraling. Dat kan een aanpassing van het logo zijn, een vernieuwde website,

maar ook het schrijven van een professionele, maar aantrekkelijke nieuwsbrief. Ook zijn we zeker niet vies van een creatieve marketingstunt waar je je bedrijf mee in de schijnwerpers zet. The sky is the limit!

3D-printen

3D-printen is een productietechniek waarbij een digitaal bestand omgezet wordt naar een tastbaar object, in ons geval van kunststof. En dat is lachen joh! Zo hebben we de Eiffeltoren, onszelf, complete dino's,

een deel van onze kerstkaart en natuurlijk Walli al geprint. Benieuwd of we iets voor jou kunnen 3D-printen? Hieronder staan wat voorbeelden, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.


3D logo's
3D mensen
3D lampen
3D kunst
3D mascottes
3D prototypes
3D sieraden
3D naambordjes
3D foto's (ja echt)
Nog veel meer!

Iets anders?

Ben je op zoek naar iets waarover je twijfelt of wij het kunnen? Laat het even weten. Misschien kennen wij iemand anders die het wel kan :).
Bel 06 46 351 508 of stuur een mailtje naar info@walli.nl.